SC AUDIT EXPERT SERV SRL
Firma a fost infiintata in anul 2006 si din prima zi s-a dedicat atat pentru stabilirea taxelor si impozitelor care trebuiesc platite la bunetul de stat de catre societatile comerciale cat si pentru ajutarea managementul unei societati comerciale in eficientizarea compartimentului de contabilitate,in conducerea acestuia si in raportarea catre acesta a tuturor datelor necesare administrarii si conducerii societatii respective.
De ce in stabilirea taxelor catre bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat ?
Stim ca stabilirea eronata a acestora poate duce la faliment daca nu sunt corect calculate,nu este corect sa virezi statului nici mai mult dar,nici mai putin .Oricum ar fi paguba este tot a societatii in cauza,de aceea este necesar ca firmele sa tina legatura cu un expert contabil care sa certifice intocmirea declaratiilor si plata corecta la bugetul de stat.
Patronatul trebuie sa se ocupe de dezvoltarea afacerii si pentru asta trebuie sa delege conducerea compartimentului contabil unui expert cntabil .
In toate societatile unde firma AUDIT EXPERT SERV SRL este prezenta se ocupa de conducerea compartimentului contabil,de eficienta acestuia ,de angajari de personal acolo unde este cazul ,de implementare sistem contabil si multe alte activitati conexe.